Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse Bocci pentru casa ta.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse Bocci pentru casa ta.
produse bocci

În România corpurile de iluminat au o altă percepție. Sau cel puțin asta credem noi că se întâmplă. Vedem și auzim cum clientul român a devenit conștient că aceste produse nu sunt doar pentru a produce lumină. Ele trebuie să fie mai mult de atât. Trebuie să lumineze, dar în același timp trebuie să transforme.

Așadar, ce sunt aceste produse Bocci? În primul rând, vă anunțăm că acest producător este din Canada. Iar după ce a devenit un brand extrem de cunoscut și căutat acolo, s-a decis că este timpul să își extindă „tentaculele” și pe piața europeană.

1

Colaborând doar cu designeri renumiți, au reușit într-un timp relativ scurt să devină unul dintre preferații designerilor de interior și arhitecților. Produsele sunt realizate cu mare grijă, se folosesc doar materiale de cea mai bună calitate, toate acestea pentru o experiență superioară în ceea ce privește luminatul și ambianța.

Devenind parterneri TLB Electro, aveți acum disponibilitatea să vă comandați produsele acestui producător pentru proiectele dumneavoastră. Toate detaliile legate de livrare, culori, disponibilitate vi le poate oferi echipa noastră. Alegeți cu încredere echipa TLB Electro pentru proiectele de iluminat. Avem idei, avem soluții.

Pentru orice întrebări sau oferte, echipa noastră este disponibilă de luni până vineri între orele 8 și 17.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.