Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse ArtGlass, strălucire și cristale.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse ArtGlass, strălucire și cristale.
produse artglass

Aveți un spațiu care necesită o intervenție de eleganță și rafinament? În acest caz este evident că aceste produse ArtGlass vor reuși să vă surprindă. Plăcut, bineînțeles. Producătorul din Cehia este cu siguranță unul dintre cei mai respectați producători de corpuri de iluminat din cristal.

Folosind materiale de cea mai bună calitate și cristale de Bohemia, corpurile de iluminat realizate aici vor reuși să transforme orice încăpere. Dețin peste o mie de modele, toate lucrate exemplar și folosite în multe proiecte internaționale. Candelabre de mărimi impresionate, care reușesc să lumineze și să ofere rafinament oricărei încăperi.

Produsele ArtGlass se găsesc în diferite locuri din lume, într-o sumedenie de proiecte speciale. Castele, ambasade, hoteluri, rezidențe private etc. Majoritatea designerilor au ales produse ArtGlass pentru a oferi un plus de valoare și eleganță spațiilor respective. Iar cei care le-au văzut cu siguranță au rămas surprinși.

TLB Electro este un partener de încredere a producătorului din Cehia. Am avut norocul și șansa să folosim produsele lor în anumite poriecte, care într-un final s-au dovedit a fi extrem de reușite. Cu siguranță că aceste corpuri de iluminat o să vă transforme spațiul și o să vă surpindă oaspeții. Alegeți calitatea, strălucirea și profesionalismul. Alegeți ArtGlass și TLB Electro.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.