Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse Aldo Bernardi, cu totul altceva.

By tlbelectro 7 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse Aldo Bernardi, cu totul altceva.
produse aldo bernardi

46 de ani de pasiune, idei și concepții remarcabile. Și încă nu s-au oprit din a produce niște produse remarcabile și unice. Toate aceste produse Aldo Bernardi au prins viață într-un loc special, înconjurate de peisaje remarcabile și gândite de minți sclipitoare. Italia.

Ceramica și alama sunt printre materialele preferate de aceștia. Astfel că le vom regăsi în majoritatea produselor. Le-au studiat, le-au observat, s-au jucat cu ele, ca într-un final să realizeze produse remarcabile din ele. Iluminat interior, iluminat exterior, aceștia realizează produse pentru ambele spații. Gândesc soluții de iluminat care vor deveni atât sursă de lumină cât și un punct important în amenajare.

Clasic sau modern? Au creat și gândit corpuri de iluminat suspendate, aplici, lampadare, sisteme de iluminat…Le gândesc într-un asemenea mod încât să arate bine în orice ipostază și spațiu. Cei de la Aldo Bernardi cred că fiecare detaliu, indiferent cât de mic, este foarte important și poate să facă diferența. Detaliile creează perfecțiunea.

Apelați cu încredere la echipa TLB Electro pentru proiectul dumneavoastră. Echipa noastră este pregătită să ofere cea mai viabilă soluție indiferent de proiectul la care lucrați. Alegeți din sutele de parteneri, iar noi o să vă îndrumăm la fiecare pas. Suntem soluția cea mai la îndemână.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.