Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Patru idei creative pentru iluminatul exterior.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Patru idei creative pentru iluminatul exterior.
idei creative pentru iluminatul exterior

În perioada care urmează ne vom petrece din ce în ce mai mult timp afară. Probabil ne vor vizita prietenii și familia. Este important ca acest spațiu să fie luminat corespunzător. Am căutat pentru voi câteva idei creative pentru iluminatul exterior.

Ce ziceți de torțe și lumânări? Sună interesant. Acestea pot fi folosite aproape oriunde, însă trebuie să ținem cont de siguranță. În primul rând nu recomandăm a se folosi cele două variante când sunt copii și animale de companie prin zonă. În rest, curaj, veți impresiona cu siguranță.

Din ce în ce mai multă lume folosește pentru spațiul exterior corpuri de iluminat pe baterii. Dacă dorim să economisim ar fi bine să alegem unele care au baterii reîncărcabile. Acestea au o durată de viață mai lungă și pot fi reîncărcate. Totuși, dacă plouă este bine să protejăm corpurile.

Evident că cele mai utilizate corpuri de iluminat pentru exterior sunt cele electrice. Este important ca acestea să aibă un grad de protecție cât mai ridicat, acest lucru va fi inscripționat pe ambalaj. Azi găsim corpuri de iluminat cu surse LED din plin.

De ce nu ne-am folosi de soare pentru corpurile de iluminat exterioare? Există o suită de alternative de produse care folosesc energia solară pentru a lumina seara. Amplasate corespunzător vă pot ajuta să creați o ambianță de invidiat.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.