Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Metode profesionale de a ilumina casa.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Metode profesionale de a ilumina casa.
ilumina casa

Mai important decât stilul și aspectul la corpuri de iluminat este cantitatea acestora. Modul în care luminăm o cameră poate schimba spațiul complet, iar având mai multe corpuri de iluminat ne permite să controlăm ambianța, starea de spirit și modul de utilizare a camerei. În funcție de dimensiunea unui spațiu, aproape întotdeauna recomandăm corpuri de iluminat atât de podea, cât și de masă. Corpurile de iluminat oferă o oportunitate de a adăuga ceva în plus unui spațiu – fie că este vorba de rafinament sau doar culoare.

Corpurile de iluminat pot adăuga o notă deosebită atunci când se aranjează corect cu mobila clasică sau modernă din cameră. Luați în considerare dimensiunea și scopul acestora în spațiul de locuit atunci când alegeți candelabre, plafoniere, sau lampadare. Nu există reguli stricte atunci când vine vorba de culorile și stilul corpurilor de iluminat. Există sugestii, dar în cele din urmă, totul se reduce la ceea ce funcționează cel mai bine pentru stilul vostru de viață și gusturile personale. Atunci când adăugăm câteva elemente de stiluri diferite, camerele se simt mai stratificate și interesante.

Noi nu avem multe reguli de design când vine vorba de lămpile de masă sau podea, dar credem că nu trebuie să se vadă gâtul becului, sau priza becului, fie când suntem așezați sau în picioare. Dacă se vede gâtul sau priza becului, atunci lampa este probabil prea înaltă. Nimănui nu-i place să privească strălucirea unui bec gol. Mai credem că lampadarele înalte oferă camerei un pic de eleganță.

Nu uitați că atunci când cumpărați lămpi pentru aceeași cameră, cel mai important este să decideți modul în care doriți să iluminați camera, și nu cât de mult se potrivesc lămpile în același stil.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.