Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Întrerupătoare unice de la Fontini.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Întrerupătoare unice de la Fontini.
întrerupătoare unice

50 de ani. De atâția ani de zile producătorul Fontini există și performează pe piața accesoriilor pentru corpuri de iluminat. Acest fapt ar trebui să inspire încredere. Dacă aveți corpuri de iluminat și un design special, atunci aveți nevoie și de întrerupătoare unice. Iar Fontini este soluția ideală.

În spatele unei povești de succes, se află o echipă. Iar cei de la Fontini pun mare preț pe acest lucru. Unii dintre cei mai buni designeri colaborează perfect cu ingineri pentru a ne oferi unele dintre cele mai spectaculoase accesorii pentru corpuri de iluminat.

Produsele sunt realizate din cele mai performante materiale. Cei de la Fontini au realizat întrerupătoare clasice, moderne, vintage, elegante etc. Puteți fi siguri că vom găsi ceea ce doriți. Iar, dacă doriți să personalizați vreun model, atunci vă spunem de pe acum că se poate. Bineînțeles, aici ne referim la o cantitate mai mare de întrerupătoare.

Pentru o ofertă sau comandă nu exitați să luați legătura cu echipa noastră. Avem sfaturi, idei și experiență pentru a duce la bun sfârșit orice proiect. Suntem pasionați și colaborăm cu producători la fel de pasionați. Puteți fi siguri că ne vom ocupa cu cea mai mare seriozitate de proiectul vostru.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.