Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Iluminatul și bucătăria ta.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Iluminatul și bucătăria ta.

Bucătăria necesită, la fel ca și celelalte încăperi, un plan bine pus la punct în ceea ce privește iluminatul. În ziua de azi știm bine că bucătăria nu este doar spațiul unde se găsește, pentru multe familii este cel mai frecventat loc din casă. Tocmai de aceea este foarte important ca iluminatul să fie pe cât de flexibil posibil.

iluminatul și bucătăria

Atunci când pregătim un plan de iluminat, este bine să începem cu iluminatul general. Acesta este cel mai utilizat tip de iluminat. În cazul unei bucătării mici, un corp de iluminat în mijlocul ei ne va oferi suficientă lumină. Dacă aveți o bucătărie mai mare, atunci probabil acest tip de iluminat nu va fi suficient.

2

Vă putem recomanda să folosiți plafoniere sau lustre. Acestea pot oferi un iluminat curat și eficient. Dar, să nu uităm importanța amplasării corpurilor de iluminat. Trebuie să luăm în calcul și spațiile de lucru și de luat masa. Este important ca în zonele de lucru să nu creăm umbre, de aceea corpurile de iluminat trebuie să fie cât mai aproape de spațiul respectiv.

3

Evident că trebuie să ne gândim și la iluminatul altor spații din bucătărie. Mobilierul trebuie iluminat, probabil deasupra chiuvetei ar trebui să ne gândim la o sursă de lumină, iar noi aici vă recomandăm corpuri de iluminat încastrabile. Pentru mai multe sfaturi și idei, nu ezitați să contactați echipa TLB. Iluminatul și bucătăria, au nevoie de profesioniști.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.