Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Iluminat clasic, ceva frumos pentru toți.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Iluminat clasic, ceva frumos pentru toți.
iluminat clasic

Modern sau clasic? Clasic sau modern? Probabil cele mai dese întrebări pe care le întâmpinăm de la clienții noștri atunci când nu s-au decis încă. Dacă nu există un arhitect care să dicteze trendul, atunci intervenim noi.

Un iluminat clasic nu se va demoda niciodată. Însă, este evident că nu se va potrivi într-un spațiu cu aspect modern. Nu putem combina cele două trenduri sau cel puțin nu este recomandat să le combinăm. Corpurile de iluminat clasice sunt speciale, au un aer elegant, emană rafinament și complexitate. Sunt maiestuoase și au capacitatea de a transforma aspectul oricărei încăperi.

Producătorii acestor corpuri de iluminat sunt extrem de atenți atunci când gândesc și realizează corpuri de iluminat în stil clasic. Acestea trebuie să fie foarte atent lucrate și finisate, ele trebuie să fie capabile de schimbări de stare. Atât personale cât și locative.

Echipa TLB Electro deține în portofoliu extrem de multe proiecte care au ales să urmeze o linie clasică în ceea ce privește iluminatul. Restaurante, hoteluri sau chiar și locuințe private au ales un iluminat clasic, elegant si rafinat. Partenerii noștri de renume mondial dețin cheia și soluția atunci când vine vorba de un iluminat eficient și spectaculos. Alege calitatea și profesionalismul!

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.