Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Idei pentru iluminatul piscinei.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Idei pentru iluminatul piscinei.
idei pentru iluminatul piscinei

Iluminatul pentru exterior are capacitatea de a crea o ambianță plăcută, fără multe bătăi de cap. Iar dacă avem și o piscină în grădina noastră, atunci avem nevoie de un iluminat cât mai eficient. Eficiență și siguranță. Sperăm ca sfaturile de mai jos să vă fie de ajutor.

Iluminatul trebuie să fie încorporat în exterior în special pentru siguranță. Vă puteți închipui grădina și zona piscinei fără lumină adecvată? Alegând corpuri de iluminat, vom reuși să creștem sentimentul de siguranță din zona piscinei. Însă, cu ajutorul corpurilor de iluminat mai putem aduce și un plus ambianței din exterior.

Evident că nu doar corpurile de iluminat au importanță, chiar și sursele de iluminat. Nu este tot una că folosim becuri incandescente sau becuri LED. Fiecare emană un alt tip de lumină, tocmai de aceea este foarte important să alegem cu grijă. Să ținem cont că unele becuri LED vin în culori, iar acest lucru poate cântări destul de mult în designul spațiului exterior.

TLB Electro deține o gamă largă de parteneri care dețin soluții viabilie, eficiente și econome pentru spațiul exterior și piscina dumneavoastră. Dacă țineți cont de sfaturile designerilor și arhitecților, nu aveți cum să dați greș. Avem nevoie de lumină pentru siguranță în primul rând.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.