Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Idei de iluminat pentru paradisul tău.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Idei de iluminat pentru paradisul tău.
idei de iluminat

Și când spunem paradis, ne referim la spațiul exterior. Grădină, terasă sau orice spațiu care se află sub cerul liber. De obicei acest loc nu este pe lista de priorități atunci când alege corpurile de iluminat. Greșit! Ar trebui să fie pe același loc cu restul spațiilor.

Primele corpuri de iluminat pe care le-am recomanda noi sunt cele care iluminează aleea care ne poartă de la casă în grădină sau pe terasă. Cum ar fi dacă ne-am tot împiedica până să ajungem acolo? Nu ar fi plăcut. Așadar folosiți corpuri de iluminat care să vă lumineze corespunzător acest spațiu.

Poate avem o mică „ciupercă”. Ce să folosim acolo pentru o lumină plăcută? Evident că noi recomandăm corpuri de iluminat rezistente la intemperiile naturii și care să fie eficiente și econome. Folosiți surse LED, cât mai multe. Pe lângă faptul că vor lumina frumos, acestea vor scădea și costurile.

Mai putem ilumina și copacii, florile și alte plante care ne îmbogățesc acest spațiu. Cu un iluminat de ambianță și de calitate vom reuși să scoatem în evidență spațiul nostru extern. Dacă vom folosi doar corpuri de iluminat de calitate, cu nivel de ridicat de protecție, atunci ne vom putea bucura cu adevărat de acest spațiu important pentru noi.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.