Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Eleganță și rafinament, produse De Majo.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Eleganță și rafinament, produse De Majo.
produse de majo

În curând brandul De Majo va împlini 70 de ani de existență. O cifră uluitoare dacă este să ne gândim mai bine. În special în acest domeniu, al corpurilor de iluminat, unde există o competiție acerbă pentru fiecare centimetru pătrat.

Aceste produse De Majo au fost, sunt și vor fi mereu focusate pe nou. Au încercat să profite de fiecare oportunitate. În anii 70 când designul a devenit cu adevărat important, cei de la De Majo au fost primii care au oferit o șansă designerilor de interior. Aceștia au primit libertate, iar astfel au putut crea corpuri de iluminat cu adevărat spectaculoase. Această viziune al celor de la De Majo nu s-a schimbat nici în ziua de azi.

Produsele De Majo sunt mai mult decât niște corpuri de iluminat. Majoritatea pieselor sunt opere de artă. Pentru ei liniile simple, balanța și proporțiile unui corp de iluminat este mai important decât orice altceva. Ei spun că arta este mai importantă ca și făcutul!

Iar noi tindem să credem că au dreptate. Altfel nu ar fi rezistat aproape un secol într-un deomeniu atât de complex. Iar produsele lor se regăsesc într-o multitudine de locații pe întreg globul. Dacă nu faci rabat de la calitate și ești serios, atunci vei avea mereu succes!

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.