Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

De ce ni se ard becurile?

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  De ce ni se ard becurile?

Becurile sunt o parte importantă a oricărui spațiu. Fără ele nu am avea lumina dorită. De obicei becurile incandescente au o durată de viață de aproximativ 900 de ore. Dacă folosim un astfel de bec timp de 8 ore pe zi, ar trebui să reziste aproximativ patru luni de zile. Dacă ați schimbat recent becul, iar după un timp acesta s-a ars ar trebui să faceți unele verificări.

Așadar, de ce ni se ard becurile? Una dintre cauze ar putea fi un voltaj prea mare pe circuit. Cum putem să ne dăm seama dacă suntem în această situație? Simplu. Veți observa că becurile dumneavoastră sunt mult mai luminoase și se ard destul de rapid. Aici este cazul să apelați la un electrician care să vină să verifice rețeaua.

de ce ni se ard becurile

Altă situație în care durata de viață a unui bec este afectată, este atunci când corpul de iluminat nu este montat corect iar acesta produce vibrații. Aceste vibrații au urmări nefaste asupra filamentului, iar acest lucru duce la scurtarea vieții oricărui bec.

Ce facem dacă becul începe să pâlpâie? De obicei încercăm să strângem mai bine acel obiect în corpul de iluminat sau dacă nici acest lucru nu funcționează, cu siguranță trebuie verificată instalația. Uneori chiar și un corp de iluminat neadecvat poate cauza arderea becurilor.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.