Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Cum instalăm corpuri de iluminat în grădină?

By tlbelectro 7 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Cum instalăm corpuri de iluminat în grădină?

Ne-am gândit să vă oferim anumite sfaturi pentru momentul în care decideți să vă instalați și să puneți în funcțiune corpurile de iluminat în grădină. Este evident că aceste produse pot schimba simțitor ambianța din spațiul dumneavoastră exterior. Acestea pot fi folosite pentru a ilumina alei sau chiar și pereții exteriori ai casei tale.

Plimbă-te noaptea prin grădină ca să îți poți face o ideea despre unde ai vrea să ai corpuri de iluminat. Trebuie să iei în considerare cum pot aceste produse să crească siguranța de-a lungul aleilor. Ia-ți notițe sau desenează, astfel vei putea să ai o imagine clară despre cum și unde urmează să instalăm corpuri de iluminat în grădină.

Există o varietate mare de produse, tocmai în ideea să putem alege corpul de iluminat care ni se potrivește cel mai bine în spațiul nostru. Este extrem de important ca echipamentele electrice să fie instalate de un electrician autorizat.

Poziționează corpurile în locurile unde dorești să fie. Nu uita să realizezi un canal de minim 10 cm unde să pui firele de electricitate. Acum trebuie doar să dai drumul la corpuri pentru a te bucura cu adevărat de grădina ta. Produsele partenerilor TLB Electro cu siguranță îndeplinesc toate criteriile de eficacitate și siguranță.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.