Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Cu lumină adaugi valoare încăperii.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Cu lumină adaugi valoare încăperii.
lumină

Luminozitatea are un impact important asupra aspectului unei încăperi. Cu ajutorul acesteia pot fi puse în valoare detaliile amenajării, iar lumina este ea însăşi un element important în designul interior, exploatat pentru a conferi căldură şi confort.

Diferitele tipuri de corpuri de iluminat disponibile sunt astfel gândite încât să controleze lumina, intensitatea ei şi chiar modul în care ea este canalizată. Astfel în funcţie de natura lor, fie că sunt suspendate, aplicate pe perete, pe tavan, inserate în podea sau chiar în obiectele de mobilier corpurile de iluminat contribuie semnificativ la designul unei încăperi. Tocmai de aceea corpurile de iluminat sunt importante şi datorită designului lor. Pot fi percepute ca fiind adevărate elemente decorative sau puncte de impact.

Corpurile de iluminat mari, suspendate, care coboară până aproape de nivelul mesei sau al blaturilor din bucătărie reuşesc să accentueze interesant zona, furnizează suficientă lumină pentru a permite ca activităţile să se desfăşoare în bune condiţii şi, în plus, îi atrag pe cei care intră în încăpere spre aceste nou-create puncte de interes. Corpurile de iluminat dau strălucire încăperii nu doar prin lumina pe care o distribuie, ci şi prin materialele folosite la realizarea lor. În funcţie de decorul de ansamblu, acestea pot fi discrete, elegante, atent finisate sau, dimpotrivă, cu un aspect brut, neprelucrat, care să meargă până la uzat şi învechit.

Dacă sunt atent alese şi potrivite în ansamblu, corpurile de iluminat pot deveni acel element necesar pentru a transfera sau completa o încăpere.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.