Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpuri de iluminat rafinate!

Corpuri de iluminat Ideal Lux
By tlbelectro 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpuri de iluminat rafinate!
Corpuri de iluminat elegante

Eleganta are diferite valente pentru fiecare din noi, dar in cele ce urmeaza am sa va prezint o parte din ceea ce noi consideram a fi o definitie a elegantei.
Familia de corpuri de iluminat Accademy, din brandul Ideal Lux, reda o definitie a elegantei, atat prin aspectul pe care il au cat si prin materialele din care au fost create.
accademy sp5
Cu o silueta de invidiat, accesorizata cu un element de o complexitate rara si cu frumusetea cristalelor Veneziene, aceste corpuri de iluminat vor fi piese de rezistenta pentru un decor minimalist cu valente elegante sau pentru un decor luxuriant, reprezentand putere, complexitate si bun gust.

academy_pt1

Familia de corpuri de iluminat Accademy vine in formula completa, fiind pregatita si potrivita pentru intreaga casa, cuprinzand sapte piese de rezistenta: candelabre de diverse dimensiuni, lustre, lampadare, lampi de masa, veioze si aplice.

accademy_tl1_big

Aceste corpuri de iluminat rafinate sunt create dintr-un metal cromat, asortat cu intensitatea negrului care imbraca abajurul si frumusetea cristalelor Veneziene cu care sunt decorate.
Combinatia acestor materiale transforma aceste corpuri de iluminat elegante din simple componente ale casei in adevarate piese de decor interior.
Intreaga familie Accademy este disponibila in portofoliul TLB Electro, alaturi de multe alte elemente care sunt gata sa va lumineze casa, biroul si gradina

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.