Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpuri de iluminat pentru camera copiilor.

By tlbelectro 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpuri de iluminat pentru camera copiilor.
corpuri de iluminat pentru camera copiilor

Alegerea corpurilor de iluminat uneori este o adevarata bataie de cap, mai ales cand vine vorba de camera celor mici.

Astazi am sa va prezint cateva modele de corpuri de iluminat pentru camera copiilor, pe care le puteti gasi in oferta TLB Electro.

fotbal

Colorate si interesante, aceste corpuri de iluminat sunt infatisarea unor personaje sau elemente preferate de cei mici, inspirate din animatii sau activitatile de zi cu zi ale acestora.

TLB Electro va pune la dispozitie o gama diversificata de lustre, aplice, plafoniere sau alte corpuri de iluminat, ideale pentru camera celor mici

train_sp1_blue

Yahoo, Player, Cinderella, Car, Fairy, Flower sau Locomotive sunt doar cateva din numele acestor corpuri de iluminat pe care le puteti gasi in oferta TLB Electro.

Player este o aplica cu un design inspirat din tematica fotbalului, fiind exact pe gustul baietilor, pe cand Cinderella este exact ceea ce isi doresc fetitele, fiind inspirata din animatiile lor preferate.

queen

Flower sau Yahoo sunt corpuri de iluminat cu un design vesel, fiind potrivite nu doar pentru camera celor mici cat si pentru un spatiu in care sa va bucurati de buna dispozitie si sa va amintiti cu drag de momentele din copilarie.

Culorile vii si vesele cat si designul creativ al acestor corpuri de iluminat le transforma din simple jucarii in adevarate decoratiuni destinate bucuriei celor mici.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.