Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpuri de iluminat lux!

By divasweb 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpuri de iluminat lux!
Luxul in corpuri de iluminat

Lumina poate transforma radical o camera, o poate face luminoasa si cocheta, sau dimpotrivta, intunecata si cenusie. Zilele in care iluminarea era doar o decizie functionala au apus. Cu o oferta extrem de mare de modele, corpurile de iluminat au devenit acel “the final touch” al unei case, acel ultim detaliu care intregeste designul casei. Tot ce trebuie sa facem este sa stim ce ne dorim sa obtinem si sa cautam in categoria potrivita de corpuri de iluminat lux.

 

O categorie aparte de corpuri de iluminat pentru exterior si interior o reprezinta produsele de lux. Acestea se deosebesc de celelalte produse prin faptul ca au o calitate superioara, fiind realizate din materiale scumpe si cu un design aparte. Indiferent daca sunt candelabre, lustre, aplice, spoturi, lampi de masa, lampadare, plafoniere etc., aceste corpuri de iluminat sunt deosebite si vorbesc despre personalitatea celui care le achizitioneaza. Ele sunt cele mai pretentioase elemente de design cu ajutorul carora poti pune o amprenta distinctiva proprietatii tale.

luxurious-crystal-chandeliers-with-charming-interior-design-and-wooden-floors-glass-table-also-elegant-chairs

Aceste corpuri de iluminat lux clasice sunt adevarate obiecte de arta si sunt indicate pentru case sau vile cu suprafete generoase, ele dau stil si stralucire locuintei asigurand astfel un iluminat general perfect. Corpurile de iluminat de lux moderne imbina perfect tehnologia cu dinamica culorilor. In cazul lor, traditionalul intalneste modernul iar realizarea designului se axeaza pe un element tactil si senzual, conceptual si cultural. Materialele folosite sunt suprafetele care transmit lumina de la marmura si ceramica pana la plexiglasul translucid, iar culorile sunt naturale si calde, pale si gratioase, semi-opace si translucide. Trendul acestor surse de lumina este unul al nuantelor calde, al poeziei si emotiei.

featured-chandelier-luxury-interior-photos-620x400

Dintre corpurile de iluminat de lux cele mai celebre sunt candelabrele din cristale a caror stralucire este de neegalat. Cu toate ca dateaza de secole, aceste candelabrele, prin stilul si stralucirea lor au invins multe tendinte ale modei in acest domeniu. Folosit in living sau sufragerie aceasta sursa de lumina ofera ambientului un accent subtil. Ele pot da atat lumina puternica cat si o lumina de intensitate joasa si de accea este indicata folosirea unui intrerupator cu variator de intensitate. Candelabrele din cristal pot fi gasite pe piata intr-o gama variata de modele si in functie de stilul de arta pe care vrei sa-l readuci la viata ( saxon, olandez, neoclasic Murano, clasic, etc) poti opta pentru tipul de candelabru care se integreaza perfect in designul locuintei tale.

bedroom lighting fixtures, bedroom, lighting fixtures

Corpurile de iluminat realizate din cristale Swarovski pot fi considerate cele mai spectaculoase elemente de lux pentru desingul interior deoarece au proprietatea de a descompune lumina oferind o stralucire irezistibila. Prin culorile superbe in care sunt disponibile ele confera frumusete si eleganta incaperilor. Aceste cristale sunt in prezent folosite atat pentru candelabrele clasice cat si pentru corpurile de iluminat moderne, aplice sau veioze. Ele sunt materiale calitative si sunt deosebite pentru ca poseda puritate si claritate garantand astfel dispersia ideala si reflexia luminii. Lumina si cristalul sunt o combinatie perfecta pentru a defini luxul si de aceea folosite ca decoratiuni atat pentru stilurile clasice cat si pentru cele actuale, ele ne ofera posibilitatea de a da spatiilor stralucire, frumusete si eleganta.

Apartments-White-Chairs-And-Glossy-Table-In-Dining-Room-With-Deluxe-Chandelier-With-Living-Room-View-Luxurious-Apartment-Interior-Design-By-Vestudio-Arquitectura

Aceste corpuri de de iluminat de lux sunt totodata adevarate opere de arta dar si un instrument al designului modern. Ele dau originalitate casei tale, ofera o ambianta eleganta a spatiului dar si o atmosfera speciala, asigurand confortul de care ai nevoie.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 divasweb

  (10 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.