Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpuri de iluminat Lucifero, arta moderna.

By tlbelectro 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpuri de iluminat Lucifero, arta moderna.
corpuri de iluminat Lucifero

Evolutia artei a reusit sa puna un accent in tot ceea ce ne inconjoara, inclusiv in aspectul unor corpuri de iluminat.

Daca pana acum erati obisnuiti cu variantele clasice de candelabre, lampi, lampadare, lustre sau alte corpuri de iluminat, astazi va voi prezenta o alta viziune asupra aspectului acestor elemente.

Lucifero este unul dintre brandurile care a reusit sa transforme aspectul normal cu care erau imbracate corpurile de iluminat, trecand in sfera ineditului si modernismului, reusind sa depaseasca tiparele si granitele normalului.

Baaras, SottoIlVestitoNiente, sau Flowers sunt doar cateva dintre operele de arta care va vor incanta privirea.

Lucifero Flowers

Aceste corpuri de iluminat Lucifero sunt perfecte pentru iubitorii de arta si s-ar incadra foarte bine intr-un decor modern.

Baaras este un corp de iluminat cu un aspect natural, care infatiseaza un buchet de flori, intr-un mod artistic, tehnic, frumos si util.

Lucifero BaarasTable

Sotto Il Vestito este un corp de iluminat putin mai deosebit, cu un design unic, special pentru atmosfera unui spirit liber, creativ.

Aspectul de bust pe care il are acest corp de iluminat si imbinarea cristalelor cu elementele tehnice ofera o nota fashion contemporana, fiind alegerea perfecta pentru un salon de creatie vestimentara.

Lucifero Baaras

TLB Electro este mereu in pas cu tendintele si va pune la dispozitie toate aceste corpuri de iluminat alaturi de multe altele, cu infatisari mai mult sau mai putin obisnuite.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.