Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpuri de iluminat Linea Verdace.

By tlbelectro 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpuri de iluminat Linea Verdace.
corpuri de iluminat de la linea verdace

Una dintre cele mai renumite branduri de corpuri de iluminat este Linea Verdace. O companie cu sediul în Belgia, care în decursul anilor a devenit unul dintre liderii pieței. Materiale, finisaje și designeri renumiți, Linea Verdace are produse exclusiviste, pentru cei mai rafinați clienți.corpuri de iluminat linea verdace

Folosind doar materiale de cea mai bună calitate și cu un finisaj de excepție, aceste corpuri de iluminat Line Verdace au devenit extrem de rapid preferata deisgnerilor de interior. Le veți regăsi într-o mulțime de amenajări interioare. Producătorul are o gamă extrem de variată, care acoperă necesitatea oricărei încăperi.

lustra linea verdace

Indiferent că doriți corpuri de iluminat pentru bucătărie, camere de zi, dormitoare sau camere de relaxare, Linea Verdace vine în ajutorul dumneavoastră cu modele moderne, clasice, elegante sau rafinate. Nu se poate să nu găsiți un corp de iluminat pentru amenajarea dumneavoastră.

3

Având în vedere cota de piață a corpurilor de iluminat cu LED, Linea Verdace a început să își pregătească produsele pentru această tehnologie. Așadar nu doar că vom avea un corp de iluminat cu aspect, vom reuși să economisim energie și să fim siguri că vom lumina orice spațiu din spațiul nostru.

Echipa TLB Electri vă stă la dispoziție. Apelați cu încredere la specialiștii noștri pentru proiectele dumneavoastră.

 

 

 

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.