Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpuri de iluminat excentrice, Familia Guns

By divasweb 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpuri de iluminat excentrice, Familia Guns
Corpuri de iluminat excentrice, Familia Guns

In cele ce urmeaza o sa va prezentam o colectie de corpuri de iluminat excentrice prin forma lor si anume familia Guns de la brandul Italian Flos. Familia este compusa din o veioza, o lampa de masa si un lampadar.

Desigur ne putem intreba ce este deosebit la aceste corpuri de iluminat excentrice. In primul rand ele sunt construite din material de inalta calitate, cu finisaj crom sau suflate cu aur de 18K. Pana aici nimic deosebit, sunt foarte multe corpuri de iluminat care sunt finisate cu aur, dar familia Guns este deosebita prin forma ei aparte, deaoarece lampile au forma de…….arme.

Veioza Bedside Gun, cu forma unui pistol este varianta din aceasta familie pentru o lampa de noptiera. Este o varianta perfecta atat pentru lumina de citit cat si pentru lumina de ambient, fiind echipata cu dimmer pe cablu.

Table Gun

Table Gun

Table Gun este varianta pentru lampa de masa, cu un design deosebit, si innovator, care de asemenea este dotata cu dimmer.

Table Gun

Table Gun

Si ultima din familia Guns este varianta pentru lampadar si anume Lounge Gun care cu siguranta va fi piesa de rezistenta din orice incapere.

Lounge Gun

Lounge Gun

Putem sa observam la aceste produse antentia la fiecare detaliu, ele fiind copii fidele a armelor pe care la reprezinta.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 divasweb

  (10 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.