Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpuri de iluminat de la Viabizzuno.

By tlbelectro 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpuri de iluminat de la Viabizzuno.
corpuri de iluminat de la viabizzuno

Atunci când căutăm corpuri de iluminat pentru spațiile noastre, încercăm să găsim modele care să fie fiabile, rezistente și cu un design modern. Ne dorim obiect de decor, nu doar niște simple corpuri de iluminat. Vrem să atragem atenția, să oferim lumină și culoare.viabiz1

Echipa TLB Electro vă propune în acest caz să vizualizați corpurile de iluminat realizate de Viabizzuno. Producătorul italian concepe toate aceste corpuri de iluminat dirijat după o deviză conform căreia lumina și obiectele care îi dau formă crează o stare de bine.

viabiz3

Dacă veți căuta corpuri de iluminat pentru dormitoare, bucătării, grădini sau locuri publice, atunci ați ajuns în locul potrivit. Echipa noastră vă poate îndruma pentru a alege corpul de iluminat ideal pentru locația dumneavoastră.

corpuri de iluminat de la viabizzuno

Realizate din materiale de cea mai bună calitatea și cu un design exclusivit, aceste corpuri de iluminat de la Viabizzuno vor reuși să iasă în evidență. Deasemenea, fiecare locație echipată cu un astfel de produs, va prinde culoare și viață.

via2

Cu aceste corpuri de iluminat de la Viabizzuno cu siguranță veți reuși să atrageți atenția. Indiferent de locația aleasă, designul modern coroborat cu materialele de calitate, vor face din aceste obiecte de iluminat punctul de atracție.

 

 

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.