Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpuri de iluminat cu personalitate!

By tlbelectro 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpuri de iluminat cu personalitate!
corpuri de iluminat cu personalitate

Lampadarele, sau lampile de podea, sunt corpuri de iluminat care dispun de un suport inalt care sustine una sau mai multe lampi cu abajur sau dispersor de lumina.

Aceste corpuri de iluminat nu sunt doar simple lampi, ci mai de graba piese de decor pline de personalitate, prin statura si postura pe care o au.

???????????????????????????

Lampadarele sunt menite sa creeze o atmosfera unica, luminand cu usurinta colturile mai intunecate si mai monotone ale unui spatiu si fiind foarte unsor de amplasat.

Prin designul divers si unic prin care sunt create, aceste corpuri de iluminat cu personalitate pot fi intocmai vedeta decorului dintr-o incapere.

lampadar_biva_50_pt1_ideal_lux - Kopie

Fie ca dispun de o statura simpla verticala sau curbata, acestea pot sustine una sau mai multe lampi, care la randul lor sunt decorate cu abajur in diverse culori si texturi sau cu un altfel de dispersor de lumina, in diferite forme si stiluri.

ecoflex-pl8-ideal-lux-lampa-wloska-plafon

TLB Electro este locul ideal pentru a alege cele mai bune si cele mai potrivite lampadare pentru decorul casei sau al biroului tau.

Cu un portofoliu bogat si bine structurat, TLB Electro iti ofera o gama larga de corpuri de iluminat de inalta calitate, provenite de la branduri de renume din diverse colturi ale lumii.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.