Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpuri de iluminat cu LED.

By tlbelectro 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpuri de iluminat cu LED.
Corpuri de iluminat cu LED.

Corpurile de iluminat sunt diverse, dar pentru cea mai buna alegere sunt recomandate corpurile de iluminat cu tehnologie Led.

Aceste corpuri de iluminat va vor aduce o multime de alte avantaje pe langa economia de energie electrica.

Avand in vedere ca Led-urile creeaza lumina prin miscarea electronilor dintr-un material semiconductor, acestea nu devin fierbinti, nu se ard si nu folosesc nici o substanta nociva.

Mercury Artemide

Aceste corpuri de iluminat cu led nu emit raze infrarosii sau ultraviolete, nu emit caldura si nu atrag atat de multe insecte in preajma lor.

Lumina acestor corpuri de iluminat este una eficienta si placuta ochiului, fiind aproape de cea naturala, avand niveluri inalte de luminozitate si intensitate si cu o cromatica stabila.

Alte avantaje al acestui tip de iluminat de calitate ar fi durata de viata care este extrem de importanta, aceasta fiind de peste 50.000 de ore.

candelabru led

Probabil sunteti enervati de becurile care se aprind greu sau de lumina care parca vibreaza, fiind obositoare pentru ochi. Cu becurile Led veti uita de aceste probleme, deoarece au o lumina care nu straluceste, nu vibreaza, iar aprinderea si stingerea se face instantaneu, luminand la o putere nominala imediat dupa aprindere.

TLB Electro este mereu in pas cu tehnologia si va pune la dispozitie o gama variata de corpuri de iluminat cu led, indiferent ca este vorba de iluminat tehnic, lustra, candelabre, plafoniera sau orice alt corp de iluminat va doriti, fie pentru interior sau exterior.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.