Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpuri de iluminat atipice de la Ferroluce

By tlbelectro 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpuri de iluminat atipice de la Ferroluce
Corpuri de iluminat atipice de la Ferroluce

Designul corpurilor de iluminat din ziua de astazi este inspirat din diverse elemente ale naturii, pentru a crea o atmosfera unica si pentru a insufletii designul acestora.

Familia de corpuri de iluminat Alba create de brandul italian Ferroluce, reprezinta o imbinare artistica a elementelor din natura, in acest caz fluturii, cu un design modern, reprezentand imaginea din viata reala in care micutele creaturi sunt atrase de corpurile de iluminat.

alba ferroluce

Aceste corpuri de iluminat atipice contin un dispersor de lumina din sticla, pe care sunt aplicate formele unor fluturi, fapt care creaza o ambianta inedita, cu o lumina placuta, iar aplicarea fluturilor pe dispersor ofera o atmosfera feerica, prin proiectarea in incapere ale umbrelor de fluturi.

Aceasta familie de corpuri de iluminat atipice este ideala pentru intreaga casa, cuprinzand lustre, plafoniere, aplice, lampadare si lampa de masa.

veioza alba

Disponibile pe alb sau in combinatie de alb cu rosu, sunt potrivite pentru spatiile intr-un stil minimalist.

Prin designul modern si fluturii aplicati, aceste corpuri de iluminat vor oferi o nota vesela pentru intreaga casa, fiind agreeate atat de cei mari cat mai ales de cei mici, deoarece fluturii sunt fiinte firave, frumoase si sunt intodeauna o alegere inspirata pentru a incanta privirea si pentru a aduce un plus de bucurie.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.