Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Ce corp de iluminat se potrivește în camera copiilor?

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Ce corp de iluminat se potrivește în camera copiilor?
ce corp de iluminat se potrivește

Corpurile de iluminat sunt unele dintre cele mai importante piese pe care trebuie să le alegem atunci când ne renovăm spațiile. Iar camera copiilor este cel mai important spațiu. Cel puțin așa ar trebui să fie. Să nu uităm că acest spațiu este unul multifuncțional, tocmai de aceea necesită anumite planuri de iluminat.

De obicei arhitecții recomandă trei tipuri de iluminat pentru camera copiilor. Iluminatul ambiental, acesta va furniza o lumină plăcută. Aici se încadrează lustrele, plafonierele și chiar și încastrabilele. Nu uită nimeni nici de iluminatul de activitate. Acesta se folosește în special la biroul din camera copiilor. O veioză sau o lampă de masă pot face diferența aici. Evident, designerii nu uită nici de iluminatul de accent. Acestea trebuie să lumineze piesele de decor mai speciale din camera unui copil. Acest tip de iluminat o putem considera „cireașa de pe tort”.

Design, culori, temperaturi de lumină etc. Dar atunci când căutăm corpuri de iluminat pentru camera copiilor să nu uităm de siguranță. Să alegem produse care nu se pot sparge chiar așa ușor, să fie cât mai puțină sticlă. De obicei se folosesc încastrabile, aceste prezinăt mai multă siguranță decât altele. Cablurile trebuie asigurate, tocmai de accea recomandăm ca ele să fie cat mai bine ascunse.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.