Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Becurile LED, lideri în performanță și cost.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Becurile LED, lideri în performanță și cost.
becurile led

În aceste vremuri, când eficiența și economisirea energiei este cel mai important lucru, nu cred că vom găsi persoane care să conteste folosirea a cât mai multor becuri LED. Însă, nu este ușor trecerea de la bec incandescent la bec LED. Evident că văm economisim bani, dar, inițial costurile acestor surse ne pot speria.

Chiar dacă becurile led au devenit mai accesibile, tot au un preț mai mare decât becurile incandescente. Viața îndelungată a becurilor LED ar putea fi una dintre cele mai importante caracteristici pentru care am putea alege aceste surse de iluminat. Aceste becuri au o durată de viață care se situează între 20000 și 50000 de ore, în ani asta însemnând, aproximativ, până la 5 ani jumate.

2

Sursele de iluminat care au meritat distincția Energy Star, au caracteristici remarcabile și au un consum redus de energie. Becurile LED certificate Energy Star, folosesc cu 70-90% mai puțină energie, au o durată de viață mai mare, produc cu aproximativ 90% mai puțină căldură, scad factura la electricitate.

Cei mai importanți producători de becuri LED sunt cei de la Philips, Osram, Toshiba, Panasonic, Cree. Bineînțeles că sunt și alții, însă aceștia sunt liderii în acest domeniu. Produsele lor sunt certificate Energy Star, testate și verificate.

De obicei becurile LED au termen de garanție doi ani de zile, dar o durată de viață de cel puțin cinci ani, unele chiar zece ani de zile. Nouă ni se pare o investiție fiabilă.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.