Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Alege Faro Barcelona!

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Alege Faro Barcelona!
faro barcelona

Dorești corpuri de iluminat cu adevărat speciale? Atunci ai ajuns în cel mai bun loc posibil. Echipa TLB Electro are soluția și capacitatea de a oferi pentru proiectul tău unele dintre cele mai spectaculoase produse de iluminat. De exemplu produsele celor de la Faro Barcelona.

Să reziști în economie din anii 1945 până azi, ar trebui să spune multe despre orice companie. În special atunci când nu ești doar în trecere în lumea corpurilor de iluminat. Produsele brandului spaniol sunt cu siguranță printre cele mai spectaculoase corpuri de iluminat existente. Colaborând cu cei mai talentați designeri, au reușit să creeze produse uncie, eficiente și econome.

Gama lor de produse poate acoperi toată casa. Produse pentru interior, exterior și chiar și produse tehnice. Indiferent de locația pentru care căutați un corp de iluminat, cei de la Faro Barcelona au soluția. Realizate din cele mai bune materiale, aceste produse au garanția rezistenței în timp. Ele vor produce suficiență lumină și vor aduce un plus de valoare proiectelor voastre.

Produsele lor se regăsesc în foarte multe proiecte internaționale de anvergură, universități, restaurante și hoteluri. Sunt printre preferații multor arhitecți și designeri pentru ceea ce oferă. Produse de calitate, cu puterea de a își pune amprenta în orice ambianță.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.