Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Despre noi

TLB Electro - Corpuri de iluminat

Suntem partenerii tai de incredere pentru solutii de iluminat interior si exterior. Iti oferim consultanta de specialitate, o mare diversitate de corpuri de iluminat de la producatori de renume international, si garantia calitatii, pentru ca dorintele tale sa se transforme in realitate.

Despre TLB Electro

Tu ce faceai in 2005? Noi atunci aprindeam lumina.

TLB Electro a fost fondata in anul 2005 ca si reprezentanta a companiei TLB Lighting Italy in Romania. Ne adresam unui public exigent, care nu isi doreste doar un simplu corp de iluminat, ci mai curand o piesa inedita de design care sa faca parte din viata sa, completand decorul si ambianta casei, biroului sau a gradinii. Portofoliul TLB Electro este constituit din peste 300 de branduri de renume din lumea corpurilor de iluminat, printre care amintim: Aldo Bernardi, Artemide, Av Mazzega, Barovier& Tosso, Contemporanea, De Majo, Disano, Fabbian, Fontana Arte, Foscarini, Flos, Vistosi, Masiero, Vibia, Studio Italia Design, Reggiani, Sylcom si altele. Suntem in permanenta conectati la tendintele internationale in domeniul corpurilor de iluminat, colaboram indeaproape cu partenerii nostri de renume, ne perfectionam continuu, si suntem dedicati cu pasiune clientilor nostri pentru a creea medii confortabile, frumoase, functionale si sustenabile.

Interesele noastre

Design incantator

Punem pasiunea si experienta noastra in proiectul tau. Folosim principiile de design in crearea unei armonii intre spatiul tau si corpurile de iluminat interior si exterior alese. Iti punem la dispozitie un portofoliu vast cu nenumarate modele in diverse forme, dimensiuni si culori, potrivite pentru un stil elegant, modern, nonconformist sau minimalist.

Garantia calitatii

Atentia la detalii, creativitatea in design, perfectionarea functionalitatii si integrarea tehnologiei de catre partenerii nostri de renume international in domeniul corpurilor de iluminat, iti ofera calitatea incontestabila a produselor din portofoliul TLB Electro.