Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

6 trenduri în iluminat pe care ți le spunem noi!

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  6 trenduri în iluminat pe care ți le spunem noi!
trenduri în iluminat

În lumea iluminatului se întâmplă o revoluție tehnologică. Și aceasta a luat o asemenea viteză și amploare, încât nu mai poate fi trecută cu vederea. Îți vom prezenta 6 dintre cele mai interesante și revoluționare idei.

  1. Identificator de locație

Ultimele tehnologii folosesc lumina pentru a identifica persoanele care ajung în perimetrul caselor noastre. Aceste becuri vor transmite informațiile pe telefon, iar noi vom știi cine dorește să ne viziteze.

2. Control al luminii cu ajutorul camerelor de filmat

La ora actuală cele mai multe corpuri de iluminat cu senzor folosesc senzori infrarosii pentru a se porni. Însă, deja se lucrează la corpuri de iluminat echipate cu camere de filmat.

3. Sisteme cu auto-învățare

Da, ați citit bine. Există produse care ne învață obiceiurile și se comportă exact cum ne-am dori. Nu, nu cred că ne controlează viața. Ne-o fac mai ușoară.

4. Iluminat stradal integrat

Stâlpii de iluminat nu mai sunt doar niște simple corpuri de iluminat. Azi multe dintre ele sunt folosite pentru iluminat, pentru a transmite semnal Wi-Fi și pentru camere de supraveghere. Multi tasking!

5. Corpuri de iluminat care nu sunt doar corpuri de iluminat

Odată cu apariția corpurilor de iluminat conectate la internet și cu accesibilitatea senzorilor, multe produse pot transmite mai multe date. Astfel un corp de iluminat ne poate transmite date despre calitate aerului, temperatură etc.

6. Li-FI

Iluminat Wi-Fi sau Li-Fi. Această tehnologie va înlocui actualul sistem wireless. Cu ajutorul ledurilor vom avea parte de un internet ultra-rapid!

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.